Wij krijgen uw kelder droog

Kelder
afdichting

U heeft een kelderruimte in gebruik als technische ruimte, opslag, bedrijfsruimte of wellicht privé in gebruik. Hoe dan ook, u kunt daar geen vocht gebruiken. Wij maken uw lekkende of doorslaande kelder daarom gegarandeerd weer droog en netjes. Wij maken metselwerk weer sterk en draagkrachtig, we injecteren scheuren en brengen zo nodig weer een nieuwe en strakke pleisterlaag aan. De gevel wordt behandeld met een één componentige, snel-uithardende, hoog-flexibele en bitumen-vrije reactieve afdichting, waardoor die gevel 100% waterdicht is. Zo krijgt u weer de beschikking over een heerlijk vochtvrije kelderruimte.

J

Oorzaken wateroverlast

De wateroverlast in uw kelder kan verschillende oorzaken hebben. Door slechte ventilatie kan bijvoorbeeld condens ontstaan. Een hoge grondwaterstand kan voor grote waterdruk zorgen waardoor op den duur lekkages ontstaan. Ook grondtrillingen door heiwerkzaamheden in de buurt kunnen vochtproblemen veroorzaken.

Oplossen probleem

Het oplossen van het probleem begint voor ons bij een goede diagnose: Wat is precies de oorzaak van het vochtprobleem? Daarna maken we in overleg met u een plan om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen. Onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen daarvoor.

100% Waterdicht

Optrekkend vocht

Vochtproblemen door hoge grondwaterstand? Ook dit probleem kunnen wij oplossen.

Professionele aanpak

Wij pakken het probleem ‘bij de wortel’ aan met onze vakkennis en gepatenteerd procedé.

Totaal Oplossing

Niet alleen lossen wij uw vochtprobleem op, maar maken ook het metselwerk weer als nieuw.

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op (tussen 8.00 en 17.00 uur)

Wij zijn gevestigd op Bedrijventerrein Haarbrug-Noord in Bunschoten-Spakenburg.
Ons adres

Handelsweg 4
3751 LR Bunschoten-Spakenburg

U kunt ons natuurlijk ook mailen. Stuur uw mail info@afdichtingssystemen.nl. Wij beantwoorden uw mail binnen twee werkdagen.

Of vul onderstaand formulier in