Hartog Afdichtingssystemen

Waterdichte
Doorvoer

Meerdere kabels door één doorvoer geen probleem

Waterdichte doorvoeringen zijn enorm belangrijk. Ze zitten vaak op moeilijk bereikbare plaatsen en worden tijdens de bouw afgedicht. Maar, als dit niet goed gebeurt kan later water het gebouw of huis binnendringen, dit moet dus worden voorkomen.
Wij dichten deze kabeldoorvoeringen niet met standaard maatgebonden afdichtingen af, maar gebruiken hiervoor een speciale zelfontwikkelde werkwijze: Aqua-Statur®. Deze gepatenteerde aanpak zorgt voor een waterdicht resultaat!

Waterdichte doorvoer

In de praktijk gaan vaak meerdere kabels door een doorvoering. Dit maakt het lastig om de doorvoer waterdicht af te dichten. Door onze jarenlange ervaring in het afdichten hebben wij het Aqua-Statur® systeem ontwikkeld; Een speciaal door ons ontwikkelde gel waarvoor wij patent hebben gekregen. Waar anderen het niet 100% waterdicht krijgen, lukt het ons wel. Gegarandeerd!

waterdichte doorvoer
waterdichte doorvoeringen voor elke maatvoering

Waterdichte doorvoer

Veel doorvoeringen die worden afgedicht zijn volgens standaard maten gedicht. Dat wil zeggen dat een kabel of buis aan precieze standaard afmetingen moet voldoen om de doorvoer honderd procent te dichten. Ook moet deze precies in het midden van de doorvoer liggen, om nog maar te zwijgen van meerder kabels en/of buizen door één doorvoer. 
Door onze gepatenteerde werkwijze met door ons ontwikkelde Aqua-Statur ® lukt het ons wel ongeacht afmeting, locate of hoeveelheid kabels en/of buizen om de afdichting 100 procent af te dichten.

HI

Ook voor bijzondere doorvoeringen!

meerder kabels door 1 doorvoer is geen probleem

Waterdichte
Doorvoer

Wij maken uw doorvoer waterdicht

 

Meerdere kabels/buizen door één doorvoer

Gepatenteerde werkwijze

Volgens ons unieke Aqua-Statur® gel

Voor afwijkende doorvoeringen

U wilt een waterdichte doorvoer?

Contact
Opnemen

Waterdichte doorvoer

doorvoeren waterdicht maken

“Hartog Afdichtingssystemen is al jarenlang onze vaste partner als het gaat om het waterdicht maken van ons leidingwerk.” -Vitens-

meerder kabels door 1 doorvoer is geen probleem

“Als grondboorbedrijf hebben wij altijd te maken met (grond)water. Gelukkig kunnen wij op Hartog Afdichtingssystemen vertrouwen om deze problemen te lijf te gaan.” -Haitjema-

waterdichte doorvoeringen voor elke maatvoering

“Voor al ons kabelwerk wat waterdicht bij onze klanten naar binnen gevoerd moet worden kunnen wij vertrouwen op Hartog Afdchtingssytemen.” -Liander-

Uw doorvoer waterdicht?

Direct een offerte aanvragen of meer info?